Senaste nytt

Hej! Välkommen till min hemsida. Du kan se flera händelser genom att scrolla på facebook-rutan här nedanför.

VIND – BLÅS MIG! fritt efter Shakespeare´s Stormen, fortsätter spela under 2023. En interaktiv föreställning med dans och musik för barn med intellektuella funktionshinder. Under år 2022 spelade föreställningen i Göteborg, Vara, Uddevalla, Lerum, Halmstad, och Malmö. Tillsammans med de fyra dansarna och musikerna har vi utvecklat vår egen metod utifrån Kelly Hunters fantastiska arbete. Som projektledare och konstnärlig ledare tackar jag för fina utvecklingsbidrag från stat, kommun och region!

Se mer på Big Winds hemsida om projektet och föreställningen. Intresse av fortsatt info? Mail till: nus@bigwind.se.

 

SENSOMOTORISK RÖRELSETERAPI  fortsätter som vanligt, både för barn och vuxna. Har du frågor om rörelseterapi kan hjälpa ditt barn ? Områden som motorik, koncentration, oro, social samvaro är de jag jobbar med mest. Vuxna får också mycket hjälp här. Se mer under fliken Barn eller Individuell behandling.  Bokning av tid sker via mail till: stina@moveandmind.se 

 

Plats: I Göteborg på Konstepidemin/Move and Mind Rörelsestudio.

NATURVANDRINGAR FÖR KROPP OCH SJÄL I HALLAND. Jag har förmånen att leda MINDFULNESS-promenader även under våren 2023 i Fjärås Bräckas underbara naturreservat. Lördagarna 18 mars, 22 april, 27 maj. (1 timme per tillfälle) Vandringarna är inspirerade av det japanska sättet att vara i tät kontakt med naturens ”själ”. Många får en fridfullhet och ett lugn i kroppen av att vara i naturen på detta sätt. Kolla in mer på Naturums (Fjärås Bräcka) hemsida om du blir nyfiken.

VÄLKOMMEN!  Kristina Hedberg Karlberg

Rörelseterapeut, inspiratör och koreograf