2015 – 2020

Under 2018…

Hösten. Regi och uppdatering av den sceniska konsertföreställningen Café Terzin på Stenhammarsalen, Konserthuset i Göteborg. Den ges 10 föreställningar för nior,gymnasieelever.

Workshop i ergonomi för Kulturskolans pedagoger i maj, Gbg. Ergonomi betyder sååå mycket på en arbetsplats och – är långt mer än höj och sänkbara bord. En härlig dag med leklystna och uttrycksfulla musik dans och teaterlärare.

Workshop för Röda Korsets fysioterapeuter på  kongressen i april ,Malmö.                   Spännande! Vilket ansvarsfullt jobb dessa människor har – möter flyktingar med kropp och själ, helt fantastiskt vilken insats!

Utvecklingsdagar för teater/danskollektivet Big Wind i Göteborg. Vilket produktivt gäng turnerande över hela sverige, som vill förnya sig och fylla på resurserna. Kul!

2017

SPINN – påbörjat samarbete med dansarna och pedagogerna i det funktionsvarierade danskompaniet i Göteborg. Fortbildningsdagar och annat kul.

LIVSGNISTOR. Samarbete med dansaren/improvisatören  och pedagogen Katarina Eriksson (San Fransisco/Sverige) i projektet Livsgnistor – vi utarbetade konceptetet som blev en workshop i kreativ process utifrån kroppens uttryck i dans och skrivande.

Dessutom…..har jag som vanligt tagit emot individuella klienter i rörelsestudion Move and Mind på Konstepidemin.

2016

Hälsolots – Avspänningsträning.

Communitydans – projekt för kvinnor från Somalia och andra länder.  Kvinnofolkhögskolans kurs Språksam. Fokus hade två riktningar: Öka kvinnornas kroppsmedvetande och förmåga att uttrycka sig både språkligt och genom kroppen  – tog hjälp av berättelser, sånger och rytmer från kvinnornas hemländer.

TILLT . – Horisont – ett inspirationsprojekt med kroppen som vägledare-  i Vårgårda kommun med personal på demensboende.

BASALTRÄNING  för dansare – en kompetenshöjande kurs för professionella dansare i Danscentrum Väst – via Kulturakademin Trappan och Dansalliansen. Kursen var även hjälp till självhjälpsorienterad och involverade dansarna i hur de kan bli mer delaktiga i att förebygga skador och understödja rehabinsatser.

2015

Kultur i Väst /Danskonsulenterna med Community Dansprojektet!

Tillt/Skådebanan

Kvinnofolkhögskolan i Gbg

Hälsolots, Göteborgs stad.