Välkommen till min sida!

Hej! Här ser du något av det senaste. Du kan se fler aktuella händelser genom att scrolla på facebook-rutan här nedanför.

Premiär 4 februari 2022 på VIND – BLÅS MIG! fritt efter Shakespeare´s Stormen. En interaktiv föreställning med dans och musik för barn med intellektuella funktionshinder. Februari 2020 startade projektet Dansande Hjärtan i samarbete med Big Wind, inspirerats av den brittiska skådespelaren Kelly Hunter som helt ägnar sig åt teater för barn med autism.  Under 2 år har vi besökt ett antal särskolor för att lära vad det ex innebär att vara barn med autism och – hur vi kan underlätta för dessa att ta till sig scenkonst. Tillsammans med de fyra dansarna och musikerna har vi utvecklat vår egen metod utifrån Kellys fantastiska arbete. Som projektledare och konstnärlig ledare tackar jag för fina utvecklingsbidrag från stat, kommun och region!

 Vi gör besök på scener och särskolor, gärna i paketform där barnen får lära känna ensemblen i 1-2 workshops innan de ser föreställningen. Se mer på Big Winds hemsida om projektet och föreställningen. Intresse av fortsatt info? Vänd er till : anna@bigwind.se eller nus@bigwind.se. 

LIVSGNISTOR 2022  Nya kurser i vår. Kvällarna 24/2, 24/3, 13/4 och 25/5. Tid: Kl 18-20.30                       Dessutom planerar jag tillsammans med Katarina Eriksson en heldag med Livsgnistor – utomhus i Änggårdsbergen – första helgen i juni. Intresserad? För info och anmälan : stina@moveandmind.se eller katerimpro@gmail.com

INDIVIDUELL RÖRELSETERAPI  fortsätter som vanligt, både för barn och vuxna. För barn med oro, koncentrationssvårigheter och motoriska svårigheter. Denna behandling är även vuxna mycket behjälpta av och du får lära dig hur träningen kan fortsätta i hemmet som en daglig hjälp. Se mer under fliken Barn eller Individuell behandling.  Bokning av tid sker genom att maila till: stina@moveandmind.se   

Plats: I Göteborg på Konstepidemin/Move and Mind Rörelsestudio. Det finns även möjlighet att träffa mig enligt överenskommelse på hälsomottagningen Flygande Draken i Borås .

NATURVANDRINGAR FÖR KROPP OCH SJÄL. Jag leder Mindfulness-promenader fortsatt även under våren 2022. Lördagarna  19 mars, 30 april, 28 maj. Kolla in mer på Naturums (Fjärås Bräcka) hemsida om du blir nyfiken. Vandringarna är mycket uppskattade och du får en fridfullhet i sinnet som en omedelbar effekt. 

VÄLKOMMEN!  Kristina Hedberg Karlberg

Rörelseterapeut, undervisare och koreograf