Kurser

Livsgnistor våren 2018

Livsgnistor åter! maj18 PUFFA igång din kreativitet! Skapande processer har vi alla. LIVSGNISTOR är en workshop i dans och skrivande. Tillsammans med dansaren/improvisatören Katarina Eriksson skapades konceptet  som nu är inne på sitt 3e år i Göteborg.  Med hjälp av kroppens uttryck får deltagarna använda sina personliga ”gnistor” i ett spännande samarbete. Kursen ges nästa gång  i maj/juni 2018 ,3 tisdagskvällar (mer info/anmälan till stina@moveandmind.se) samt en längre workshop under augusti månad. Väl mött!!

Deltagares ord:”Att få ta del av och få samarbeta – som jag har sånt behov av och har vanligen alldeles för lite av. Jag fick utrymme, och kände tillåtelse. Älskar att vara i skapandet! Känner igen mej i det jag ser i andras ”gnistor”. (A dansare och pedagog)Läs mer om workshopen här Livsgnistor 2018+bildLivsgnistor följedokument 2018 

På kurserna i Move and Minds rörelsestudio får man en exklusiv uppmärksamhet och vägledning i grupper på 8-10 personer – vilket gör att man inte blir så anonym.  Studion är lugn och rofylld. Den ligger på Konstepidemins kreativa område och är granne med flera konstnärsateljeer . Trots det centrala läget vid Linnéplatsen råder här uppe på berget en fridfull atmosfär.