Kurser

Livsgnistor hösten 2018

Livsgnistor Sep18  PUFFA igång din kreativitet! Skapande processer har vi alla, vare sig vi är konstnärer eller inte till yrket. LIVSGNISTOR är en workshop i dans och skrivande. Tillsammans med dansaren/improvisatören Katarina Eriksson skapades konceptet  som nu är inne på sitt 3e år i Göteborg.  Med hjälp av kroppens uttryck får deltagarna använda sina personliga ”gnistor” i ett spännande samarbete. Mer infoLivsgnistor följedokument 2018

Anmälan till stina@moveandmind.se .   Väl mött!!

Deltagares ord:”Att få ta del av och få samarbeta – som jag har sånt behov av och har vanligen alldeles för lite av. Jag fick utrymme, och kände tillåtelse. Älskar att vara i skapandet! Känner igen mej i det jag ser i andras ”gnistor”. (A dansare och pedagog)

På kurserna i Move and Minds rörelsestudio får man en exklusiv uppmärksamhet och vägledning i grupper på 8-10 personer – vilket gör att man inte blir så anonym.  Studion är lugn och rofylld. Den ligger på Konstepidemins kreativa område och är granne med flera konstnärsateljeer . Trots det centrala läget vid Linnéplatsen råder här uppe på berget en fridfull atmosfär.