Artister

Individuell scenisk rådgivning
Hur kan jag få mer tillit till mig själv som artist? Hur hittar jag min personliga stil? Hur kan jag undvika att bli spänd och finna lusten i det jag gör?

Genom att jobba utifrån personliga förutsättningar och artistiska färdigheter är fokus på att ta fram ditt genuina och personliga uttryck. Att medvetet använda sitt centrum är en förutsättning för att kunna vända sig utåt, mot medspelare och publik. Du får en hjälp att förstå hur kroppen kan hjälpa dig och börja jobba medvetet med hållning, andning och röst för att få en fördjupad kvalitet i det du gör.  Även koreografisk konsultation kan ingå.  Ditt behov är vägledande.

Riktar mig i första hand mot dansare, skådespelare, sångare – men även du som av en annan anledning vill jobba med ditt fysiska uttryck och förstärka det du har att säga är mycket välkommen!

Tag gärna kontakt med mig om vad det är just du skulle behöva. Eller boka en tid direkt under fliken Bokning.

Scenisk rådgivning/ Get Together för grupp
Jag har stor erfarenhet att arbeta med grupper som tillsammans skall gestalta något, i form av konsert, föreställning och – inte minst som en insats i samband med produktions- eller säsongstart. En rörelseworkshop kan locka fram inspiration och leklust och även ge nytändning till er som jobbat länge tillsammans. Här är en del av de sammanhang jag jobbat i de sista åren:  Musikteatergrupperna Markatta, Kåbra, Sångensemblen Amanda, Danskompaniet Spinn, Crowd Company, BodyBeatBox, Näverluren folkdanslag, Big Wind m fl.

Tag gärna kontakt med mig för att diskutera vad just er grupp skulle behöva!

E-mail: stina@moveandmind.se

Telefon: 0708 242941