Hösten är här!!!

Oj vad det tar tid att uppdatera och sköta om sin hemsida. Tiderna ändras och det är spännande att vara människa! Lite väl spännande ibland… Vår omvärld brinner och utmaningen är stor att förstå vad det är vi ska göra här. Jo samtidigt som vi försöker förstå vår omvärld, likväl i Syrien som här hemma, så behöver vi förstå oss själva. Det börjar med dig själv. Förstår du dig själv så kan du förstå andra bättre. Jobba med oss själva, och vår kropp svarar omedelbart på det vi gör. Min egen erfarenhet är att kroppen mer och mer utvecklar en känslighet för tankar och känslor. Att MEDITERA varje dag har hjälpt mig oerhört mycket att lugna och balansera mig. Så mycket att om jag inte gör det ngn dag, så gör det en jättestor skillnad. I somras var jag i Birmingham och fick mig en dos i hur man leder meditation i grupp. Kanske är det ett steg att ta mycket snart.
Kram Stina